متخصص طب ایرانی: آلو از پوکی استخوان جلوگیری میکند و هضم را بهبود میبخشد.
آبادان خبر _ مریم تقوی شیرازی، متخصص طب ایرانی، در مورد خواص آلو توضیحات جالبی ارائه داد.
وی اشاره کرد که آلو میوهای تابستانی است که در انواع مختلف رنگی از سبز تا زرد، سیاه و سرخ یافت میشود و طعم آن نیز ممکن است ترش، شیرین یا ملس باشد.
تقوی افزود که طبع آلو، بر اساس میزان ترشی آن، متفاوت است. آلوی رسیده و شیرین دارای طبع سرد و تر ملایمی است، اما هر چه ترشتر شود، سردی آن بیشتر میشود.
وی همچنین به ملین بودن آلو اشاره کرد و گفت که آلوی تازه و آبدار اثر لینت بخشی قویتری دارد.
این متخصص طب ایرانی تصریح کرد که آلو حرارت بدن را کم میکند و به تسکین تب، تشنگی، گرمازدگی، التهاب و خارش پوست کمک میکند، به ویژه اگر قبل از غذا مصرف شود.
وی همچنین به اثر آلو بر بهبود هضم و کاهش نفخ اشاره کرد و توصیه کرد که در صورت داشتن معده و گوارش سرد، آلو را با آب، عسل یا گلقند مصرف کرد.
تقوی در ادامه به خواص دیگر آلو پرداخت و گفت که این میوه به دلیل داشتن ویتامینها، مواد معدنی، فیبر و آنتیاکسیدانهای فراوان، یک میوه خوشمزه و کم کالری است.
وی همچنین اشاره کرد که آلو از پوکی استخوان جلوگیری میکند و افزودن آن به غذاها مانند خورش، آش و سالاد طعم دلچسبی به آنها میبخشد./ سلامت
تازهترین های سلامت را اینجا بخوانید.
پایگاه خبری آبادان خبر اخبار جنوب غرب کشور را بصورت تحلیلی، گفتمانی و خبری منتشر میکند.